Gratis entree op zaterdag bij The Power Zone

Partyscene Redactie | 2 april 2003
headlines



De club stond al bekend omdat ze de bezoekers verboden de portiers, het barpersoneel, de toiletdames en het garderobepersoneel fooi te geven. En nu de maand januari verstreken is en de economie nog steeds in zwaar weer verkeerd, gaat de Amsterdamse club ook nog eens over tot gratis entree op zaterdagavond. Deze keer niet een maand lang, maar voor altijd.
Alleen de eerste zaterdag van de maand, de Supreme avond, blijft betaald.

De eerste maand van 2003 bedankte The Power Zone haar bezoekers van dat jaar met gratis entree op de zaterdag. Dit was de tweede keer dat de Amsterdamse club een maand lang geen entreekosten aan haar bezoekers vroeg. In 2002 trakteerde de club de bezoekers op dezelfde actie.

Waar de maand januari normaal een slappe maand is zorgde de actie twee keer voor ruim een kwart meer bezoekers. Als het ergens niet leuk was, kon je gratis verder in The Power Zone. Geld dat bij de entree werd uitbespaard, kon aan de bar weer worden uitgegeven.

Doordat er meer en ander soort mensen naar The Power Zone komen, gaat de club binnenkort over tot een ander deurbeleid. The Power Zone wil een ‘leden club’ worden. Zo zal de club een pasjes-systeem invoeren. Degene die gewaarborgd wil zijn van toegang tot de club betaald per kalenderjaar zo’n 60 euro. Elke maand dat je later instapt gaat er 5 euro vanaf. Als lid van The Power Zone ontvang je ook de mailing en het magazine.

Saturdays
The Power Zone
Daniel Goedkoopstraat 1-3, Amsterdam
23.00 tot 5.00
entree € 0
gast Dj’s (In de entreevrije maand februari komen onder andere Roog, Marcella, Marysol en Marcello langs) en residents Vandy en Ismedio

(toegevoegd:04-02-2003/16:50)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws