Report: T-Dansant favoriete zondagmiddagbesteding

Partyscene Redactie | 2 april 2003
headlines

Mensen zonder kaartjes werden teleurgesteld: het feest was namelijk helemaal uitverkocht. Ook ontstond er nog enig tumult onder sommige gasten die op de lijst stonden en na zevenen aankwamen. Niet iedereen was ervan op de hoogte dat gasten voor 19:00 binnen moesten zijn. Dat zorgde voor wat emoties bij sommige personen. Maar sommigen onder ons (lees: wij) hadden geluk: een lieve glimlach en een beetje uitleg doet wonderen!

Bij binnenkomst om half acht was het al een enorme drukte. Het viel op dat er veel, heel veel mooie mensen aanwezig waren, waaronder een tiental BN’ers. Hoewel we dat eigenlijk gewend zouden moeten zijn van de T-dansant feestjes, blijft het elke keer toch een fijne gewaarwording om tegen zoveel (mannelijk!) schoons aan te kijken. Roog draaide bij binnenkomst, zoals we van hem gewend zijn, in één woord fantastisch. Overal stonden mensen te dansen en ook de Partyscene-girls werden aangestoken door de fijne beats van Roog.

Natuurlijk werd het al snel tijd om een lekker drankje te gaan halen en een beetje rond te kijken. In de kleine zaal was het erg druk. Iedereen was lekker aan het socializen op de witte banken. Maar ook aan het einde van de zaal werd gedanst op de opzwepende, sexy tunes die Mike en Marcel van Lounge Conjunction voorschotelden. Na een dansje gewaagd te hebben, vervolgden we onze wandeling naar boven. Aldaar werden we aangetrokken door het geluid van een mannenstem door een microfoon. Nieuwsgierig liepen we naar achteren en zagen daar een leuk tafereel: je kon je opgeven voor een workshop cocktails maken, onder leiding van ‘ The Fabulous Shaker Boys’. Dit lieten wij ons natuurlijk niet twee keer zeggen, dus een half uurtje later stonden wij onze eigen ‘ ‘Blue Lagoon’ en ‘Cosmopolitan’ te shaken. Ze waren in èèn woord echt hèèrlijk!

Met een cocktail in ons hand gingen we weer terug naar de grote zaal, alhoewel dat niet erg makkelijk ging, want het werd steeds drukker en drukker. Het was moeilijk om je door de mensenmassa heen te manoeuvreren en een geschikt plekje te vinden om nog enigszins te kunnen dansen, maar dat is uiteindelijk natuurlijk wel gelukt. Intussen had Roog plaats gemaakt voor de speciaal uit Amerika overgevlogen Kerri Chandler. Hij wist het publiek zonder moeite op te zwepen, iedereen was dan ook vol overgave aan het dansen. Het zomerse gevoel kwam weer helemaal naar boven op deze koude, natte winteravond. Later op de avond nam Marnix het over van Kerri Chandler. Alhoewel hij best aardig draaide, kon hij niet tegen de beats van Chandler op. Tegen middernacht maakten wij de laatste danspasjes en waagden ons, nog in een heerlijke zomerse roes, de vieze natte nacht in op weg naar huis. Wanneer is de volgende T-Dansant?

Tekst: Mirella Bhagwandin en Selma Hetharia

Beeld volgt later op de dag...

(toegevoegd:04-02-2003/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws