Trancendance met Erick E & Laidback Luke

Partyscene Redactie | 2 maart 2003
headlines


In het gloednieuwe 2003 en met enigszins een nieuwe naam is het streven om wederom een geheel vernieuwende sfeer neer te zetten.

Top DJ’s Erick E, Laidback Luke, D’Juice Le Sweet en Transcendence’ resident Rogier zullen begeleid worden door live artiesten, zo zal het muzikale aspect op een warme, joviale manier teweeg gebracht worden. Het resident VJ collectief Pulsatu zal wederom het visuele genot verzorgen.

Tot overmaat van dance host FRIS® wederom de lounge van Transcendence. Dit maal met superfunky DeeJays: Kev, Sam Soe, La Niña, Jeremaine S & Leroy Styles en om het muzikale plaatje kloppend te maken worden zij begeleid door percussionist Radix.

Zowel de muziek als het visuele aspect zal geheel aansluiten op de indeling en aankleding van de zaal. Op alle vier de edities van Transcendence heeft de organisatie geprobeerd het verassingselement hoog te houden door telkens weer een nieuwe set-up van de zaal te presenteren. Ook op donderdag 6 februari 2003 zal dit i.s.m. de .Off_corso crew weer het geval zijn.

Voor een ieder die € 10,00 aan de deur en € 7,50 in de voorverkoop Erick E & Laidback Luke en de rest van al het bovenstaande niet waard vindt en liever op vrijdag vroeg opstaat om lekker naar z’n werk te gaan moet vooral niet van 23.00 uur tot 05.00 uur naar .Off_corso in Rotterdam gaan om Transcendence te beleven.

Meer info: www.bic-productions.nl

(toegevoegd:03-02-2001/10:17)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws