Remy vervangt Marcello

Partyscene Redactie | 29 januari 2003
headlines


Al meer dan 10 jaar draait Remy mee aan het front van het nationale en internationale dancecircuit. Hij is uitgegroeid tot een top-Dj en inmiddels ook tot een topproducer. Draaien in Chemistry is hem niet onbekend. Aanstaande zaterdag is Remy de aangewezen man om Marcello op zijn solo avond bij Chemistry te vervangen.

Remy draait alleen geen solo. Hij krijgt versterking van Orchid. Remy zelf draait een 3 uur durende set zoals alleen hij deze kan neerzetten: onnavolgbare mixing skills met een naadloze precisie en een genadeloze platenkeuze.

Remy begon als producer in samenwerking met o.a. Sven van Hees op het Belgische Global Cuts was hij verantwoordelijk voor 1 van de house klassiekers uit de jaren ’90: Piano Power. De liefde voor het produceren is in de loop der tijd alleen maar groter geworden en uitgegroeid tot zijn eigen Taste-label en producties/remixen voor tal van internationale labels en producers waaronder het Bedrock-label van collega-dj John Digweed. Remy's hoogtepunt zal zijn eigen album worden dat binnenkort op Taste uitkomt.

Dj Remy vervangt Marcello Solo
Zaterdag 1 februari
Remy, Orchid
23.00-05.30 uur
14 euro
Escape,Amsterdam

(toegevoegd:29-01-2003/17:31)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws