Perpetual Motions start nieuwe club avond in Amsterdam

Partyscene Redactie | 29 januari 2003
headlines


De Grand Opening is woensdag 5 februari. Resident DJ's zijn José (Lexion) en Melvin (iT) en zij zullen het publiek op funky & groovy club sounds trakteren. Andere TOP DJ's zullen ook acte de présence geven.

De DJ's José en Melvin hebben alle twee hun sporen zowel nationaal als internationaal al verdiend en zij passen perfect in het concept 'I Love Groovy'. Deze DJ's zijn worden vooral gewaardeerd door hun klasse, omdat zij perfect weten in te spelen op de gemoedstoestand van de mensen én wat het belangrijkste is, ook zelf sfeer weten te creëren.

Perpetual Motions Entertainment garandeert de mensen met de nieuwe funky & groovy club avond 'I Love Groovy' een geslaagde uitgaansavond door een perfecte mix van DJ's en een geschikte locatie: Club 020.
Club 020 (voormalig Club Item) ligt in het hartje van Amsterdam, midden in het centrum en is gelegen aan de Nieuwezijds Voorburgwal 163; linksachter Paleis op de Dam/Schuin tegenover Magna Plaza en 5 min lopen vanaf A'dam CS.

De entree voor 'I Love Groovy' is GRATIS!!!: voor studenten de hele avond, voor vrouwen tot 23:00 u en voor mannen tot 22:30 u.
Anders is de entree slechts 5 euro.

'I Love Groovy' vangt aan om 22:00 u. en duurt tot 04:00 u.
Dus als je wil gaan stappen of gewoon gezellig wil loungen dan moet je zeker bij de Grand Opening op woensdag 5 februari, waar ook genodigden uit de partyscene acte de présence zullen geven, aanwezig zijn!

(toegevoegd:29-01-2003/11:37))

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws