NU met Michel de Hey, Coming Soon & Jay Samuel

Partyscene Redactie | 24 januari 2003
headlines


NU is anders, NU is nieuw zo staat in de promotietekst. “NU staat voor ‘new’. Het woord ‘anders’ slaat op de verandering in de programmering die op dit moment, NU, plaatsvindt,” verwoordt artistiek leider van Tivoli Margriet van Kraats de naam, “Al heel lang kende de muziektempel op elke zaterdagavond Family Affair. Deze avond staat nu dus één zaterdag af per maand aan NU. Het publiek krijgt nu op de eerste zaterdag geen Family Affair meer, maar NU. Dat is voor hen dus nieuw en anders dan ze gewend zijn.”

Van Kraats, de nieuwe artistiek leider, is mede verantwoordelijk voor de nieuwe bredere programmering van de danceavonden. “Het nieuwe concept NU biedt ook nog eens de ruimte om breakbeat of electro specials te organiseren.” Daarnaast staan sinds december in Tivoli ook twee nieuwe Drum ‘n’ Bass avonden op de agenda. Deze werden voorheen gehouden in De Vloer. Maar omdat deze popzaal eind vorig jaar is gesloten, wijken ze uit naar Tivoli. "Supernatural, dat onder andere in De Vloer een avond organiseerde, verhuist eveneens door de sluiting naar Tivoli,” weet Kraats te vertellen. “28 februari kent deze feestavond de opening night op de nieuwe locatie.”

De eerste zaterdagavond dat het Utrechtse poppodium gereserveerd is voor NU staat Michel de Hey op het programma. Deze Rotterdamse Dj opende voor velen de deur naar techno en tech house. Als internationaal gerespecteerd Dj, als producer en op zijn eigen funky albums.

Naast De Hey komt ook Dj Jay Samuel, bekend van Nighttown, een gig weggeven. Hij draait zijn progressieve dance door half Europa en staat garant voor een gevulde vloer.

Live op het podium: Coming Soon. Dit project combineert de skills van houseproducenten Berry van Gardingen en Mirko van Dommelen. Groovy, vooruitstrevend en toch sfeervol.

Partyscene mag 5 x 2 kaarten weggeven voor de NU. Ga daarvoor nu naar de rubriek ”Winnen”!

NU
Tivoli Utrecht
zaterdag 1 februari
Aanvang: 23.00 uur.
Entree: € 7.-

(toegevoegd:24-01-2003/17:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws