Impulz, A Different World

Partyscene Redactie | 24 januari 2003
headlines


En Impulz zou Impulz niet zijn als er niet weer een geweldige line up aan nationaal en international dj-talent stond. Want….Niemand minder dan Carl Cox voert het leger van dj’s aan dat op 29 maart hun beats de ruimte in zullen slingeren. Daarnaast zijn wij ook zeer trots om Tim DeLuxe te kunnen aankondigen, de man die dit jaar een grote summerhit had met Just Won’t Do.

Ook de excentrieke publiekslieveling Yoji Biomehanika is weer van de partij. Het success van Impulz bestaat mede uit het feit dat houseliefhebbers van 7 verschillende soorten muziek kunnen genieten, Techno, Hard Dance, Trance, Club, Retro en Chill Out zijn de verschillende stromingen die een eigen plek hebben in het Brabanthallencomplex.

Wegens groot success is er opnieuw een ruimte ingedeeld waar het Engelse Retro dj team, aangevuld met een aantal Nederlandse oudgedienden als Per & JP, de geschiedenis van de housemuziek de revue laten passeren.

Ook zal er weer ruimte worden geboden aan nieuw Nederlands dj talent in de Talent Room. Op de vorige editie van ImpuLz in December bleek dit zo’n succes dat we hebben besloten dit concept te prolongeren. Iedereen die vindt dat hij of zij een plek verdient in deze zaal kan zich aanmelden op www.udc.nl. In de “Are you talented” sectie van de site bieden wij nieuw talent de kans zich hiervoor aan te melden.

De volledige line up:

Carl Cox, Yoji Biomehanika, John Acquaviva, Tom Harding, Tim Deluxe, Michel de Heij JP, Lottie, Ricky Montanari, Remy, Jamie Anderson, Alex Gold, Don Diablo, Fausto Misjah Helsloot, Cor Fijneman, Montana, Bart Skils, Coming Soon (live), Andy Farley Mix Master Morris, Simon Eve, Phil Reynolds, Rossi, Astrid, Spider, Pale X & Jowan Xavier, Marnix, Brian S, Victor Coral, Wawa, Paul Taylor, Nick Hussey, Per, Moxie, L Dopa, DJ Lovely, Camiel (live), Odd Bod en Ambient Daan.

Zaterdag 29 maart 2003 – 21.00 – 08.00 uur - Brabanthallen Den Bosch

(toegevoegd:24-01-2003/14:28)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws