De Las Palmas - Film Festival Special

Partyscene Redactie | 24 januari 2003
headlines



Junior Sanchez - zaterdag 25 januari
Op zaterdag 25 januari draait Junior Sanchez samen met Natarcia en Dwin. Sanchez, resident van New York's heetste club "Centro Fly", is slechts zelden in Nederland te zien en te horen. Zijn laatste bezoek is alweer van een jaar of twee geleden. Naast zijn dj-werkzaamheden is hij ook nog labelbaas van Cube Recordings. Dit kwaliteitslabel brengt producties uit van onder meer Felix da Housecat, Christian Smith en Sebastian Leger. In het Go Play Cafe de Rotterdamse discokoningen DJ Thunderpussy & DD King.

Kerri Chandler - zaterdag 1 februari
De tweede special is een week later op zaterdag 1 februari; Kerri Chandler is dan achter de decks te vinden met Dwin en Victor Coral. Net zoals Sanchez heeft ook Kerri Chandler een bijna legendarische status. Chandler is wat vaker in Nederland. Zijn fantastische sets op Islander en Club Risk zullen velen nog in het geheugen gegrift staan. DJ's Viccc en Dame draaien in het Go Play Cafe.

Voorverkoopkaarten zijn te krijgen via www.voorverkoop.net. Voor de echte liefhebber zijn er ook passe-partouts te krijgen.

LAS PALMAS CREW
Club Las Palmas
Wilhelminakade 66
Kop van Zuid - Rotterdam

(toegevoegd:24-01-2003/13:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws