Serenity Grand Edition In Flowerdome

Partyscene Redactie | 23 januari 2003
headlines


De editie van 8 februari vindt plaats in de Flowerdome te Eelde. De organisator tovert de locatie om tot een partyparadijs met 4 zalen. In de Trance zone zullen onder andere top Dj’s als Misja Helsloot, Spider Willem en Promiss een trance set neerzetten.

Ook is gedacht aan degenen die meer voelen voor de opzwepende, funky, percussieve techno beats door Benjamin Bates, Andy Yah en DanE te boeken voor de techno area.

Daarnaast zijn er ook nog een Lounge en een Chill Out area. In Lounge vindt je standjes waar party artikelen en uitdagende partykleding wordt verkocht. Verder staan er een aantal kermisattracties en is er een Tatoo Bob aanwezig om tatoeages en piercings te zetten. De Chill out zone biedt vuurspuwers en danseressen in zusterkledij met slagroomspuit omdat hun optreden de vorige keer zeer gewaardeerd werd.

Vj team The Kettle verzorgt de visuals op de 3 big screens deze avond. Zij waren de winnaars van de Vj contest filmfestival 2002.

Check de ”WINNEN” rubriek want Partyscene mag 5 x 2 kaarten weggeven.


Serenity The Grand edition
Flowerdome, Eelde
08-02-2003
22.00 – 7.00
presale 25 euro, 30 euro at the door
Line up:
trance centre: Misha Helsloot, Rank 1, Spider Willem, Maarten, Prommis, Reality, Joop techno zone: Sounder, Ven, Benjamin Bates, Andy Jay, Lucidity aka obby V, Luca, DanE

(toegevoegd:23-01-2003/!3:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws