Opsteker Now&Wow

Partyscene Redactie | 17 januari 2003
headlines


De rechter heeft vandaag beslist dat de twee ruziënde partijen weer met elkaar om de tafel moeten. Now&Wow is blij het kort geding te hebben gewonnen. Maar een goede afloop staat nog lang niet vast.

Nu zijn Now&Wow en een aantal organisatoren van feesten als Speedfreaxen en Reactor een actie begonnen. Via de mail roepen zij iedereen op een mail te sturen naar de gemeente. Hieronder een deel van een van de mails die nu over internet rondwaren:

”Omdat het openen en inrichten van een nieuw onderkomen nog wel een half jaar kan duren, is de meest logische oplossing dat de vergunning voor het huidige pand met minstens een half jaar wordt verlengd. Ook in de zoektocht naar de perfecte locatie waar Now&Wow zich zal gaan huisvesten, heeft ze alle steun en hulp van de gemeente nodig. Wij willen de gemeente Rotterdam - en de commissie Cultuur & Sport in het bijzonder - vragen met ons mee te zoeken naar een nieuwe locatie voor de lange termijn. Jou stem telt zeker mee. Wanneer jij je stem wilt laten horen om deze Nederlandse club te steunen dan kan dat door een mail te sturen naar de commissie Cultuur & Sport.
Je steunbetuiging komt vervolgens rechtstreeks bij de gemeente terecht. Vul bij subject (onderwerp) in uit welke plaats je komt. Een persoonlijk pleidooi waarom jij vindt dat Now&Wow alle steun van de gemeente verdient wordt zeer gewaardeerd. Als je gaat zeuren of dreigen zal dat alleen een averechts effect hebben. Dus leg heel je hart en ziel in jouw persoonlijke mailtje en help daarmee Now&Wow.”


(toegevoegd:17-01-2003/17:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws