HQ tegelijkertijd in Melkweg én Nighttown

Partyscene Redactie | 17 januari 2003
headlines


Het concept van HQ blijft hetzelfde: High Quality hard dance in de ene zaal en funky deep & tribal house in de andere. Alléén, de bezoekers van de Rotterdamse versie worden getrakteerd op een extra zaal waar de bekende vaste vrijdagavond van Nighttown Future… plaatsvindt. Michel de Heij, de organisator en host van Future…: “Er veranderd in principe niets. Wij gaan gewoon door. Ik heb nog steeds dezelfde zaal. Ik ga er niet op achteruit. Eerder vooruit want door de samenwerking met HQ kunnen we andere, duurdere buitenlandse Dj’s vastleggen.”

Deze maand presenteert HQ met trots Yoji Biomehanika. Om zowel het Rotterdams als het Amsterdams publiek zo goed mogelijk te verwennen, zullen de gast Dj’s soms in beide steden draaien. De Japanner zal op beide HQ locaties het publiek voorzien van zijn eigengereide muzieksmaak.

De HQ avonden zijn opgebouwd rondom residents Tom Harding en JP. Dit jaar zullen nationale en internationale Dj’s als Yoji Biomehanika, Lab 4 live, Fausto, Dave Randall, Simon Eve en vele anderen komen draaien. Andere artiesten die je regelmatig aantreft bij HQ zijn Danny D, Steve “Smoove” Carta en Rossi. De avonden worden gehost door de Mc’s Paul T & Majika.

Line up Amsterdam
Max Hall
Tom Harding, Yoji Biomehanika, Danny D, Karri K

Old Hall
JP, Clive Henry, Steve "Smoove" Carta

Line up HQ Rotterdam:
Main room
Yoji Biomehanika, Tom Harding, Rossi, Don

House room:
David Phillips, JP

Basement:
Hosted by Future…
Michel de Heij
Bryan Zentz
Intec

(toegevoegd:17-01-2003/10:42)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws