Eerste Smirnoff Experience van 2003 in Amsterdam

Partyscene Redactie | 16 januari 2003
headlines



Panama is de locatie waar de eerste Experience van dit jaar wordt gehouden. Op vrijdag 31 januari wordt Panama in Amsterdam omgetoverd tot de ultieme Smirnoff Experience. Voor deze avond staat niemand minder dan Roger Sanchez op het programma. Aangevuld met Roog, Electrolife met Monte La Rue, Steve Mamman en Dj Dame is een beter begin van dit jaar haast niet denkbaar.

Roger Sanchez bekend als Dj, producer, remixer en eigenaar van een platenlabel zal op deze avond een set van 4 uur ten gehore brengen. Met een derde draaitafel zal hij de meest experimentele technieken neerzetten op het gebied van soulvolle house om de bezoekers te verrassen.

Op het wereldwijde programma staan in februari en maart Peru, Polen, Mexico, Denemarken, Frankrijk, Costa Rica, Duitsland op het tourschema. Layo & Bushwacka!, de legendarische deep house specialist Marques Wyatt uit LA, de Braziliaanse drum & bass masters Dj Marky & Patife, de Belgische remix-helden Soul Wax en Louie Vega zijn slechts enkele van de internationale dj’s die tijdens deze edities garant zullen staan voor een topavond.
Samen met een mix van ‘s werelds meest getalenteerde opkomende dj’s, krijgen danceliefhebbers van over de gehele wereld de kans om de beste voorbeelden van muzikale globale evolutie te beluisteren.
De gedachte achter de in Groot Britannie in 1997 gelanceerde Smirnoff Experience (en sinds 2001 wereldwijde concept) is kennis en ervaringen van over de gehele wereld te gebruiken om de best mogelijke party experience naar elke stad te brengen.

Smirnoff Experience
Panama Amsterdam
31 januari 2003
23.00- 05.00
17 euro presale, 20 euro at the door

(toegevoegd:16-01-2003/12:24)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws