Report: 1 jarig bestaan H*RT in Panama

Partyscene Redactie | 15 januari 2003
headlines




Afgelegen ligging, vrieskou, geen parkeerplaatsen of een grote rij; voorafgaand waren er legio redenen te betekenen om niet naar het éénjarig verjaardagsfeestje van HART te komen.
Bij binnenkomst werd al meteen duidelijk dat niemand zich hier iets van had aangetrokkken want Panama was dampend druk.
De eerste ruimte waar wij in belandden was The Shack, waar door veel mensen met zwoele bewegingen op de R&B en aanverwante stijlen werd gedanst. Maar als je weet dat in een naastgelegen zaal Dimitri uitgenodigd is om plaatjes te komen draaien dan is de keuze snel gemaakt.

De oude rot had de intieme dansvloer (uitgevoerd inclusief plantenbakken) constant in beweging met zijn housemuziek. Mede-organisator Kareem Raihani klom aansluitend achter de draaitafels en bracht lekkere deephouse. Alle felicitaties die hij kreeg hielden ook hem in beweging want ow wat moest hij veel handjes schudden. En deephouse was niet het enige voor alle feestgangers want er kwam ook weer heel wat ‘nachtkunst’voorbij. De art gaf HART ook nu weer dat unieke tintje dat o.a. bestond uit gigantische tarotkaarten, drummers en de fraaiste podiumacts met levende tarotfiguren. Naasts de acts en muziek was er ook een zeer divers publiek aanwezig. Kunstenaars als Dadara, hip-hoppers en classy nachtclubvrouwen mixen moeiteloos tijdens HART. En deze avond was er een grote schare bekende Nederlandse dj’s aanwezig om het slotstuk te verzorgen. Onder de noemer ‘Dj’s voor Amnesty’ mochten zij ieder één plaat opleggen. Het werd een drukte van jewelste in de booth en ook MC Marxman moest flink zijn best doen om ons te blijven updaten over wie er voor welke deun verantwoordelijk was.

Wat er precies charitatief aan was bleef mij onduidelijk omdat de fee voor het draaien van één enkel plaatje niet echt indrukwekkend zal wezen. Maar niemand die daarom maalde, want twintig laatste platen zorgden voor evenzovele hoogtepunten in de vroege morgen.
Complimenten aan Myra en Kareem die een heerlijk verjaardagsfeest hebben verzorgd!

Tekst: Ruben Maase

(toegevoegd:15-01-2003/16:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws