Sound Architecture @ Quiksilver Airtime

Partyscene Redactie | 1 oktober 2003
headlines


Sound Architecture biedt je in samenwerking met Quiksilver Airtime een fantastische snowboardweek aan in het Franse La Plagne. De week van 1 t/m 8 februari is een week vol extremen, een week vol snowboarden en vol feest.

Quiksilver Airtime biedt de mogelijkheid om je snowboardervaring te verruimen. Er worden verschillende clinics gegeven onder leiding van ervaren leraren en de Nederlandse snowboard-top, om ook andere disciplines van het boarden onder de knie te krijgen. Ook voor de minder begaafden wordt er les gegeven.

Iedere dag na sluiting van de pistes begint het avondprogramma in de bar onder het appartementencomplex. Daarnaast zullen twee parties georganiseerd worden in de plaatselijke discotheek. De zondag is gereserveerd voor de Big Air. De beste snowboarders van Nederland en Frankrijk zullen het op deze immense schans tegen elkaar opnemen.
Ook komt er waarschijnlijk nog een party in een chalet op 2500 meter hoogte.

De dj’s:
Techno/ House & Electro: Joachim (Sound Architecture), Benny Rodrigues, Little Tim & Sandeep (Love2Party), Special Techhouseguest
Drum & Bass: Ed Rush (Virus Recordings, UK), MSC (Subtronics resident), D Virus (Subtronics resident)
Hip Hop: Chocolate dj’s

Deze reis is te boeken vanaf 329 euro. Een beginner krijgt ongeveer 10 uur les & instructie van ervaren Nederlandse snowboarders. Geen beginner meer? Voor hetzelfde bedrag ontvang je een grote pas voor het gehele gebied. Alle prijzen zijn inclusief: Royal Class busreis, appartement, activiteiten, avondprogramma.

Check de site van Sound Architecture voor meer info en om te boeken.


(toegevoegd:10-01-2003/17:41)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws