Chillnight voortaan in Hardbeat

Partyscene Redactie | 1 augustus 2003
headlines


Waar de Now&Wow zeer veel moeite heeft om een nieuwe locatie te vinden, heeft Chillnight er binnen één week een gevonden.

Door het wegvallen van Pacha, de locatie waar de Chillnight afterparty's werden georganiseerd, was Chillnight gedwongen op zoek te gaan naar een andere plek. Als locatie is er gekozen voor Hardbeat, dat vlakbij het voormalige Pacha ligt. Er is voor Hardbeat gekozen omdat deze tent voldoet aan de eisen die Chillnight stelt aan een zaak om haar afterparty's te organiseren. "Het personeel is echt super vriendelijk en het geluidssysteem is heel goed. De nabijheid van de oude locatie is ook een groot pluspunt," aldus Michel Jongmans van Chillnight.

Als Pacha een nieuwe ruimte heeft gevonden, willen beide partijen kijken of ze weer bij elkaar terugkomen. Jongemans: "Pacha wil graag Chillnight en Aftervibes huisvesten en wij willen onze naam graag aan Pacha verbinden. Hardbeat weet dat dit voor ons vooralsnog een tijdelijke locatie is."

Op zondagmorgen 26 januari vindt de eerste Chillnight plaats in Hardbeat. Hardbeat café sluit om 6 uur waarna Chillnight een uur de tijd heeft alles om te toveren in een hun stijl. Om 7 uur start dan Chill met het eigen deurbeleid. "Ik weet zeker dat de vaste bezoekers weer zullen komen. We mikken niet op het Hardbeatcafe-publiek." Deze eerste morgen geven tussen 7 tot 13 uur Cor Fijneman, Melvin Warning en Mike S acte de presence.

De eerste zondag van de maand zal Chillnight in Hardbeat Aftervibes organiseren, waarbij er bijzondere aandacht zal worden besteed aan de line-up (2 februari staat ondermeer Jochen (resident Matrixx) op het programma), decoratie en dance-acts.

(toegevoegd 08-01-2003/12:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws