Swingend BNN verkiezingsfeest

Partyscene Redactie | 1 maart 2003
headlines



Politieke personen doen er terwijl de verkiezingen naderen alles voor om in de aandacht te staan. Doken een aantal laatst mee tijdens de Knorr nieuwjaarsduik en zul je ze in januari ongetwijfeld nog wel ergens op een marktplein tegenkomen. Nu zijn ze ook al van de partij op BNN Election Party. Niemand minder dan Gerrit Zalm, Femke Halsema, Wouter Bos, Emile Ratelband, Maxime Verhagen, Thom de Graaf en een mystery guest van de SP komen opdraven.

De politici zijn nog druk aan het onderhandelen met BNN over wat ze precies gaan doen. Je hoeft in ieder geval geen standjes met foldermateriaal te verwachten. Naar alle waarschijnlijkheid zal Ratelband als Dj optreden. En zal Zalm dan weer erwtensoep gaan staan serveren?

Maar naast de politici zijn er natuurlijk ook Dj’s om het feest echt leuk te maken. In de housezaal maken Erick E, Brian S, Eric de Man, Kevin & Roger en MC Cupid hun opwachting achter de decks. De discozaal wordt bevolkt door Disco twins, Rob Boskamp, Mr Mike en Helena.

De avond wordt gehost door Bridget en Katja (de presentatoren van Lijst 0 kunnen natuurlijk niet afwezig zijn) samen met Nederlands nightlife reporter Mick Boskamp.

De Lijst 0 Election Night is de eerste zogenaamde ClubNight. Ieder Event krijgt de titel Lust For Life mee met een subtitel. In de vooravond staat het subthema centraal. Na 11 uur begint de echte clubnight. De subtitels hebben te maken met de waarden die BNN voor ogen houdt bij het bepalen van hun programmering op Radio, Televisie en Internet centraal. Deze waarden zijn Vernieuwend, Eigenzinnig, Brutaal, Verfrissend, Lust for Life en gericht op jongeren tussen 15 en 35 jaar.

Wil jij deze kans aangrijpen om te swingen op heerlijke house of disco muziek en tegelijkertijd de politieke leiders eens goed op hun stuk te zetten omtrent hun jongeren/ uitgaansbeleid, zorg dan dat je er bij bent.

18 januari 2003
Lust for life: “Lijst 0 Election Party”
Hotel Arena Tonight
’s Gravesandestraat 51 Amsterdam
20.00-04.00
12,50 euro presale ex fee

(toegevoegd:03-01-2003/11:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws