Marcello en MarYSol weg bij Barkers

Partyscene Redactie | 31 december 2002
headlines


Marcello en MarYSol hebben de beslissing genomen om met Chemistry verder te gaan. Chemistry, bekend van de gelijknamige wekelijkse clubavond in de Escape, zal vanaf 1 januari 2003 het management voeren van DJ Marcello en DJ MarYSol.

Chemistry is enthousiast over de beklonken samenwerking met Marcello en MarYSol. “Het leek ons geweldig om zakelijk betrokken te worden bij de carrières van Marcello en MarYSol. Zo is Marcello al vanaf het begin mede-eigenaar van Chemistry en ligt deze stap in de lijn van de uitbreiding van ons dienstenaanbod, dat we een aantal maanden terug hebben ingezet,” aldus Eelko Anceaux, directeur van Chemistry B.V.

De Dj’s vetrekken bij hun huidige management Barkers, zónder ruzie moet gezegd. Eigenaar Kim Tuin van Barkers vindt het jammer dat de twee weggaan, maar ze noemt het ook een logische stap: “Zo gaat dat nu eenmaal. Dj’s komen en gaan. Ik zag het al een beetje aankomen. Het is ook een logisch gevolg want ze hadden natuurlijk al veel met Chemistry te maken. De samenwerking zal ik wel missen. Ik werk al 7 jaar met Marcello samen en met MarYsol gedurende haar hele carrière. Voor hen moet het ook een moeilijke beslissing zijn geweest." Ondanks het vertrek van de twee dj's ziet Tuin het nieuwe jaar zonnig tegemoet; "De overstap van de twee betekent niet meteen het faillissement van Barkers hoor. Wij zitten ook niet stil.”

Barkers en Chemistry vielen eerst onder dezelfde organisatie. In mei 2001 gingen ze uiteen. Nu start Chemistry weer hun eigen management van Dj’s. De organisatie achter Chemistry heeft met het managen van events en het merk inmiddels een jarenlange ervaring opgebouwd. Gezien de link die beide artiesten al hebben met Chemistry, is de overstap niet ongewoon.

(toegevoegd:31-12-2002/13:55)

Aanbevolen voor jou:
Dance Valley slaat nieuwe weg in voor editie 2018

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws