013 start in 2003 met nieuwe dance-avonden

Partyscene Redactie | 30 december 2002
headlines


Vanaf begin januari 2003 zullen 2 nieuwe dance avonden in 013 elkaar wekelijks afwisselen. Audio Blast vindt de ene week plaats, op vrijdag, Flex de andere week op zaterdag.

Daarnaast vinden er in het nieuwe jaar tien van de welbekende Transistor avonden, Chocolate (hiphop/R’n’B) en het Hardschoolball (gabber/tekno) plaats. Nieuw is Seduction (Trance).

De liefhebbers van de alternatieve dance muziek kunnen hun hart ophalen tijdens Audio Blast. Een breed scala aan stijlen zal vertegenwoordigd zijn, met een knipoog naar de underground scene en de rock programmering in de Bat Cave. In de kleine zaal is er drum 'n' bass, techno, electro en breakbeats Residents zijn DJ Vox en DJ Arnold.

Tijdens de FLEX wordt er vooruit gekeken naar nieuwe en toekomstige releases zonder de originele roots uit het oog te verliezen. Van pure house en electro tot funk, soul en hiphop. Resident dj's zijn Robob, Damnbition en Lee Coombs (UK). Enkele bekendere Engelse Dj’s zullen een aantal keer per jaar komen draaien. Als gast dj's zijn o.a. Justin Robertson, Midfield General en FC Kahuna gestrikt. In de kleine zaal is er live funk- en soulband met aansluitend dj's. In de Bat Cave wordt de aandacht gericht op één stroming: hiphop, techno, deephouse of electro.

(toegevoegd:30-12-2002/12:06)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws