Innercity doorslaand succes

Partyscene Redactie | 23 december 2002
headlines



Ruim 45.000 dance-liefhebbers bezochten het evenement in de Amsterdamse RAI, waar een groot aantal top DJ's uit heel de wereld acte de presence gaven.

Volgens de organisatie is Innercity een 'meer dan geslaagd' evenement geweest. Het dancefestijn stond dit jaar in het teken van Moskou (en de Sovjetrepubliek uit de jaren 60). In Amsterdam en wijde omgeving ontstond daardoor daags voor het feest een ware run op rode partykleding.

Op het evenement traden alle grote DJ's van de wereld op, zoals Tiësto, DJ Sneak, Marco V, Sven Väth en Sister Bliss. Het evenement zorgde aan het begin van de avond zelfs voor een bescheiden file op de ringweg A10. Dat leidde overigens geen enkel moment tot echte problemen.

De sfeer was volgens de organisatie 'meer dan goed'.
De politie verrichtte uiteindelijk een tiental aanhoudingen, meest gerelateerd aan verstoringen van de openbare orde of drugsbezit. "Maar gezien het grote aantal bezoekers mag dat absoluut geen naam hebben", aldus een politiewoordvoerder.

Innercity werd georganiseerd door ID&T, onder meer organisator van grote dancefeesten zoals Sensation (in de ArenA) en Mystery Land (Ruigoord).

(toegevoegd:23-12-2002/10:30)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws