iT weer open

Partyscene Redactie | 18 december 2002
headlines


De in augustus voor de zoveelste keer gesloten iT opent dit weekend haar deuren weer. De vaste clubavonden hebben hun premiere op 21 en 27 december.

Op de vrijdagavonden is de iT geopend voor een open minded publiek van 21 jaar en ouder. DJ Jean die international roem verwierf als resident van de iT zal wederom wekelijks plaats nemen achter de draaitafels in de club.

Elke zaterdag zal de legendarische gay club night weer bruisen. Deze zaterdag is alleen voor gay people toegankelijk. Resident Dj’s en gast Dj’s vanuit alle gay spots in de wereld krijgen de opdracht het publiek wederom in extase zetten.

Om te kunnen concurreren met andere clubs is de iT compleet verbouwd. Het interieur is geheel aangepast en helemaal nieuw is een centraal gelegen luxe VIP deck dat een spectaculair uitzicht zou moeten bieden over de dansvloer.

De Amsterdamse club gaat nu weer open nadat het in augustus 2002 werd gesloten door toenmalig eigenaar Edwin Kollenburg vanwege de enorme huurverhoging en de teruglopende bezoekersaantallen. Eerder dieptepunt was de inval in 1999. Toen werden er drugs aangetroffen in het pand en 12 mensen gearresteerd. De nieuwe eigenaren Carlo Pitzalis en Evert Santegoeds maken ondanks deze geschiedenis een doorstart onder dezelfde befaamde naam.

(toegevoegd:18-12-2002/15:02)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws