Mick Boskamp opvolger Pete Tong

Partyscene Redactie | 18 december 2002
headlines


Op dit moment staat Pete Tong’s Essential Selection geprogrammeerd bij BNN op zondagochtend tussen 06.00 en 07.00 uur. Vanaf 5 januari komt daar verandering in. Mick vertelt over de opzet van het programma: “In de jaren ‘70 hoorde ik naast platte hits veel kwaliteitsrock en pop op de radio terwijl dit nu, raar genoeg, voor dance niet geldt. Daar wil ik met Weekender een eind aan maken.”
In de één uur durende show zal voornamelijk plaats zijn voor muziek en minder voor geklets. Qua stromingen zal zo veel mogelijk aan de orde komen mits het maar goed is. Binnen het programma zijn een aantal vaste rubrieken opgenomen. In ‘De Testpersing’ wordt een gloednieuwe plaat gedraaid die veel gevraagd is. ‘Compact Dance’ laat een selectie horen van goede verzamel cd’s en ‘Top of the Box’ bestaat uit de 12” die op dat moment voor in de platenkoffer van een bekende dj zit, die in de uitzending uitlegt waarom.
Mick is bijzonder trots op z’n radioshow op de nationale radio. “Ze hebben me wel eens de Nederlandse Pete Tong genoemd. Een beschrijving die nu werkelijkheid wordt.”

(toegevoegd:18-12-2002/13:15)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws