Right-ON

Partyscene Redactie | 17 december 2002
headlines

Het ongelofelijke van dit soort avonden is dat je tot een uur of half een s’nachts denkt waar alle mensen blijven, maar dan binnen een half uur het dak er weer eens lekker wordt afgeblazen. Eindhovenaren komen laat opgang, maar als ze zijn warmgedraaid dan gaat het ook echt los.

Door de gewaagde platenkeuze van Brian S. waande het publiek zich tijdens zijn set in een spannende achtervolgingsscene uit de jaren 70. Mister Laidback Luke nam het goed over en draaide zeer opbouwend naar de stevigere techno toe.
Onze eigen Eindhovense Victor Coral, die zijn roots nog niet vergeten is, was in het begin van de avond moederziel alleen aan het draaien in de kleine zaal. Na enige tijd wachten en het aansluiten van upcomin’man Cleon Macnack was de sfeer op een gegeven moment zeer ON-waardig. Met lekkere tech-house platen en een “I just wanna love you babe” van Justin Timberlake ertussendoor was het (op zijn Brabants) een kei gezellige avond.

Het vlammende logo van ON is zeer goed terug te vinden in de aankleding van de Rechter. Veel vurige kleuren en mooie decoraties.

De volgende ON @ deRechter zal, vanwege het 1 jarig bestaan van de Rechter, de tweede vrijdag van Januari helaas te komen vervallen. De echte ON liefhebbers die er toch bij willen zijn kunnen weer terecht op vrijdag 14 Februari.

Tekst: Adrian Djamchidi

(toegevoegd:17-12-2002/14:27)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws