Jim Says A Prayer, een 'spiritueel' event

Partyscene Redactie | 16 december 2002
headlines



Van welke afkomst je ook bent en welk geloof je ook aanhangt: iedereen is welkom! Uiteindelijk geloven we allemaal, desnoods in ons zelf. Maar waar kerst uiteindelijk voor bedoeld is, is een moment van bezinning, vrede, vreugde en vriendschap. Al deze aspecten komen aan bod tijdens Jim Says a Prayer op kerstavond, dinsdag 24 december 2002.

Jim Beard organiseert al gedurende enkele jaren spectaculaire multimedia evenementen. Zo was daar vorig jaar ‘Bollywood Has Arrived’ in de Passagiers Terminal Amsterdam en afgelopen oktober in veilinghuis Christies ‘Sold’.

In de grote zaal verzorgt het Amsterdamse gospelkoor The Miracle City Singers op deze dag samen met The Spiritual Messenger M.R. een moderne nachtmis. Tijdens de performance begeleiden DJ’s Cassie 6 en Meloen op het altaar de zang met moderne (dans-)muziek. Dit optreden wordt ondersteund met beelden van VJ’s, waaronder Mascha de Vries, die speciaal op het thema zijn toegespitst. Tevens verzorgen verscheidene live muzikanten voor het gehele spektakel muzikale ondersteuning.

Tegelijkertijd zetten in de kleine zaal DJ’s Mulat en Funkubine, bekend van Club Bongo onder begeleiding van VJ Georgie een ietwat broeierige tropische kerstavond neer.

Gedurende de nacht zijn er diverse Soul Food Snacks aanwezig.

Vrolijk Kerstfeest!

datum: dinsdag 24 december 2002
aanvang: 23:00 uur
entree: 12,50 euro inclusief daglidmaatschap
Kaartverkoop reeds gestart bij Postkantoren, AUB, Cottonclub en Vaaghuijzen.

(toegevoegd:16-12-2002/10:09)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws