HardCandy (californian porn with a sleazy, sexy touch...)

Partyscene Redactie | 12 december 2002
headlines


De Winkel van Sinkel ademt dan een sfeer uit dat doordrenkt is van Porn. Rode verlichting, sexy beelden en danseressen (paaldanseressen) moeten de gemoederen verhitten, terwijl uitdrukkelijk aan de bezoekers gevraagd wordt om zich een overdreven hoerig en pooierig uiterlijk aanmeten.

De muzikale regie van HardCandy ligt altijd in handen van niemand minder dan DJ Marcello, die speciaal voor de HardCandy avonden afstapt van zijn gebruikelijke platenbak en spit naar de zwoele, opzwepende doch met sensualiteit doordrenkte tracks. Deze duizendpoot heeft er iedere keer duidelijk weer zin in en kan als geen ander een "sexy" set neerzetten en inspelen op het publiek.

Dus hijs je in het meest sleazy pakje voorradig, waarbij tijger-en zebraprints zeer worden gewaardeerd, net als boa's, kinky suites, etc.
5 van de meest sleazy en sexy bezoekers maken kans op 1 vrijkaart voor PROMISED LAND op 31 december in de Winkel van Sinkel.
Daarnaast is er een darkroom aanwezig waar de prachtige, vunzige beelden van "solidrocketbooster" zullen worden vertoond.

Open van 00.00 til 05.00
Admission eur 12,50 / leden eur 10

Club Risk @ de Winkel van Sinkel
Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht

(toegevoegd:12-12-2002/16:34)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws