Luvdancin trotseert vrijdag de dertiende met nationale Dj’s

Partyscene Redactie | 12 november 2002
headlines


Luvdancin zoekt met vrijdag de dertiende een goede datum uit om eens wat anders te proberen. Geen bekende internationale Dj’s deze keer, maar gewoon Nederlandse meesters. Volgens Luvdancin hebben de lokale Dj’s een even hoog niveau als de wereldwijde toppers en juist deze internationale Dj’s prijzen de Hollandse helden als beste van Europa.

Daarom vrijdag 13 december in Paradiso een Amsterdamse special met Cassie6, KC the Funkaholic en Timmy. Boven wordt de muziek verzorgt door Kindred Spirits ft. Mr Wix.

De oprichter van Kindred Spirits, KC the Funkaholic, is trouwens druk bezig. Hij is net gestart met een label. Daarop gaf hij al een eerste single van Theo Parris uit. In het begin van het volgend jaar komt het label nog met een Rednose Distrikt remix 12" en album met remixen van Dj Spinna. De eerste 12 inch van Theo Parris is een voorproefje van het Sun Ra Dedication album met cover versies van de klassieke Sun Ra track door hedendaagse grootheden als Madlib en King Britt. Dit album wordt naar verwachting in april 2003 gereleased.

(toegevoegd op:11-12-2002/14:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws