Olav Basoski debuteert als eerste Nederlander op Engels Radiostation

Partyscene Redactie | 12 november 2002
headlines


In januari start Olav Basoski met een eigen radioshow op Ministry of Sound Radio. Een speciale gebeurtenis: het is namelijk nooit eerder voorgekomen dat een Nederlandse Dj/ Producer deze mogelijkheid kreeg. Basoski krijgt nu de kans en grijpt die met beide handen aan. Eén keer in de maand zal hij de ether in knallen in Engeland. De rest van de wereld kan de show volgen op internet via de site van MOSR.

Volgende week vrijdag moet Basoski nog naar London om alles rond te krijgen. Volgens Basoski's manager Jan Maarten Knopper is het ‘100 % zeker’ dat hij zijn eigen show krijgt. “Het streven is dat Basoski vanaf januari start met zijn eigen show. Hij zal op een vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 geprogrammeerd staan.”

Overigens is Nick K, die onder hetzelfde management valt als Olav Basoski, morgenavond 12 december te horen in een telefonisch interview met Ministry Of Sound Radio. Na het interview volgt een 60 min durende mix op MOSR.

Olav Basoski zal exclusief voor Partyscene verslag doen van zijn belevenissen in London volgende week. De camera en pen plus papier staan al klaar.

(toegevoegd op: 11-12-2002/12:14)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws