FOR THOSE WHO LIKE TO GROOVE!

Partyscene Redactie | 12 september 2002
headlines


Na eerdere succesvolle edities met housepioniers Dimitri, Marcello, Erick E en Vandy 'O Mall is het nu de beurt aan Robin 'Jaydee' Albers. Robin heeft veel betekent voor de vaderlandse housescene, oa. door zijn succesvolle programma 'for those who like to groove' dat eerst bij de Avro, daarna bij ID&T radio en nu op dancenet fm, te horen is. De meeste mensen kennen hem echter als Jaydee, die met 'plastic dreams' een wereldwijde househit scoorde. Na Robin zal Mark van Dale het roer overnemen.

Mark specialiseert zich al enige tijd op groovy house, terwijl het grote publiek hem zal kennen van zijn clubbie stijl. Mark is al lange tijd resident van de 'O' in Den Haag en heeft ook op produktiewerk niet stil gezeten. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe 12" 'love slave' in de schappen van de platenzaken. Ook hij beschikt over een uitgebreide collectie houseclassics met de nadruk op de IT klassiekers uit de tijd dat Marcello daar nog resident was.
Ten slotte de HISTORY residents; Robert Feelgood & mc Phryme. Zij hosten wederom een avond vol nostalgie en flashbacks. Meer informatie over HISTORY is te vinden op www.househistory.nl.

history
houseclassics 1992-2002
ESCAPE VENUE AMSTERDAM
VRIJDAG 13 DECEMBER 2002
23.00-05.00 UUR
ROBIN 'JAYDEE' ALBERS
ROBERT FEELGOOD
MARK VAN DALE
MC PHRYME

www.househistory.nl

(toegevoegd:09-12-2002/16:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws