Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 12 juli 2002
headlinesJeff Mills heeft de data voor tourschema voor de resterende dagen van dit jaar en het hele nieuwe jaar vastgesteld. Wie er rond de 28ste van deze maand in Londen zijn, kunnen hem bewonderen in Fabric. Dit wordt zijn debuut! In 2003 is hij veelal te vinden in Frankrijk. Nederland zit niet in de planning. Waar we wel naar uit kunnen kijken is zijn nieuwe muzikale project genaamd “Medium” dat aan het begin van het nieuwe jaar wordt uitgebracht op Axis.


Het ziet er naar uit dat Popidool Britney Spears de studio in zal duiken met William Orbit en het Franse Duo Daft Punk. Alle betrokkenen hebben al rond de tafel gezeten om toekomstige collaboraties te bespreken. Britney moet alleen nog het werk van de heren beluisteren om daadwerkelijk de knoop door te hakken. Als Spears groen licht geeft dan wordt er in Januari geproduceerd.


Gatectrasher heeft aangekondigd een nieuwe avond te lanceren waarop opkomend talent hun ding kunnen doen en ontdekt kunnen worden. De avond zal ”Youg Guns” gaan heten en is vooral gericht op de Engelse opkomende discjockey´s. Een panel van experts zullen de dj´s aanschouwen, beargumenteren en ze verder op weg helpen met de nodige adviezen. “Youg Guns” vind plaats in het Sheffieldse BED.

(toegevoegd:07-12-2002/19:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws