Legendarische technoclub Tresor krijgt 4 maanden uitstel van executie

Partyscene Redactie | 12 mei 2002
headlines


De beroemde Duitse technoclub Tresor in Berlijn van het gelijknamige label hoeft eind januari nog niet dicht. Door een gelukje kunnen ze tot eind mei door. Het paradepaardje van het vooraanstaande Duitse technolabel Tresor kan langer open blijven omdat het begin van de bouw op het Leipziger Platz, waar de club staat, voor bepaalde tijd is uitgesteld. Tresor had op 25 januari 2003 moeten sluiten, maar heeft nu een nieuw huurcontract getekend waardoor de deuren open kunnen blijven tot 31 mei volgend jaar.

Reden tot een feestje voor de club. Eigenlijk stond de veertiende december een afscheidsfeestje gepland van Good Groove Music. Maar dat is nu veranderd in “Rock It – Don’t Stop It!” met Jörg Henze, Sieg Über Die Sonne (live), Thomas P.Heckmann (live), Good Groove en Tobyn Kyden. Tijdens het feest geen afscheidstranen maar sekt voor iedereen zolang de voorraad strekt.

Tresor hoopt dat ze niet hetzelfde dramatische lot ondergaan als Planet en E-werk. Deze clubs werden gedwongen te sluiten om plaats te maken voor geplande nieuwbouw. Hoewel ze nu al hartstikke dicht zijn, is er nog nooit gestart met de aangekondigde bouw. Planet en E-werk hadden dus nog gewoon open kunnen zijn.

(toegevoegd:05-12-2002/12:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws