In januari goedkoop stappen bij Power Zone

Partyscene Redactie | 12 mei 2002
headlines


De Amsterdamse club The Power Zone begint in de maand januari met een stunt. De zaterdagen zullen vrij toegankelijk zijn. Normaalgesproken moeten bezoekers op een normale zaterdag 12 euro en op een Supreme avond zelfs 16 euro neerleggen. Nu dus nul doekoe. De actie is niet ontstaan omdat de club te weinig bezoekers trekt, maar om het publiek te bedanken. “Het is echt een cadeautje richting de vaste bezoeker. De faciliteiten blijven gewoon hetzelfde. Gratis parkeren, garderobe, wc en geen hogere drankprijs. Er zit geen addertje onder het gras. Na de dure maand december is het ook prettig voor de bezoekers,” aldus manager Ron Vermeulen.

Afgelopen januari hield de club ook een zelfde soort actie. “Een doorslaand succes. Waar andere discotheken minder publiek trekken in de maand januari, hadden we bij the Power Zone juist meer bezoekers,” meldt Vermeulen. De actie was toen én nu ook weer om het vaste publiek te bedanken voor hun ‘steun’ het afgelopen jaar om de anniversary van de club te vieren.. “Zonder hun was de club niet uitgegroeid tot wat het nu is,” meent Vermeulen.

Aan de stunt wordt veel aandacht besteed. Zo komen er posters, normale en posters van bijna 3 bij 4 meter, door het hele land te hangen. Op het Engelstalige magazine van the Power Zone, dat een oplage van wel 40.000 exemplaren kent, staat de actie zelfs op de voorkant afgedrukt. Ook zullen er nog flyers in omloop worden gebracht.

Al met al een hoop publiciteit om de vaste bezoekers te bereiken. Vermeulen: “We doen het voor de vaste klanten, maar willen ons als club niet alleen op Amsterdam richten. Ook de rest van Nederland moet je aanspreken. Tevens is het een manier om mensen die kritisch tegenover the Power Zone staan eens een keer naar binnen te halen. Met een gratis avond komen zij misschien ook eens kijken en zien zij dat het wel een coole tent is.”

(toegevoegd:05-12-2002/9:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws