A girl called Eve, de kersteditie

Partyscene Redactie | 12 april 2002
headlines


Die saaie kerstdagen zijn er nog steeds, dat ene gezellige feest gelukkig ook!

Na de zeer succesvolle eerste editie van A girl called Eve op 4 oktober 2002, komt er nu een kersteditie aan. Veel verschillende soorten mensen kwamen bijeen, allen met één doel: Nostalgisch genieten van de hoogtijdagen van de house.

In de Now nemen de helden van weleer gezamenlijk met jong en fris talent van nu je mee terug naar de hoogtijdagen van de house in Nederland.

De nadruk zal hier liggen op het beste van het beste tussen 1989 en 1995. De platen die je vergeten was en diegene die je nooit zult vergeten. Iedereen heeft ze wel: die platen met die extreme herinneringen, net even iets verder, iets harder. De momenten waarvan je hoopte dat ze nooit voorbij zouden gaan.

Deejays 100% ISIS, Benny Rodrigues, Marnix, Rons Stus & BruZe draaien als vanouds voor de totale ervaring, het bespelen van de emoties en het bereiken van een euforisch hoogtepunt!
100% ISIS behoeft eigenlijk geen verdere introductie. Samen met Miss Monica is Isis verantwoordelijk voor de hormonale kant van het betere stampwerk sinds begin jaren negentig. 'Girl, I'll house you.'

In de Wow neemt Eve je aan de hand op weg naar de oudere oorsprong van de dance ; de disco, de funk, de soul en de '80 s ofwel de classics der classics.
Maar dj's Real 'El Canario' , Hitmeister D en Chezz & Deep Diggin' gaan verder.

Niet zozeer verder terug in de tijd als wel verder in het trekken van verbanden. Houdt rekening met een grote dosis herkenning daar er een hoop van het assortiment van deze helden later weer gebruikt is voor het samplen van de beste housetracks.

A Girl called Eve
December 26 Now & Wow
produced by Urban Groovezz & FloorFillers
models & styling: Margareth Weststrate

Now - I am excited
Exiting House Classics
100% ISIS
Benny Rodrigues
Marnix
Ron Stuts & BruZe

Wow - I feel for you
Feelgood Dance Classics
Real ‘el Canario’
Hitmeister D
Chezz & Deep Diggin’

adress: Now & Wow, Lloydstraat 30, Rotterdam
doors: 23.00 hrs
entrance fee: € 20,-

(toegevoegd:04-12-2002/14:58)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws