«O» Dance Theatre presents Carl Cox

Partyscene Redactie | 12 april 2002
headlines


Deze legendarische DJ zal op 14 december voor het derde achtereenvolgende jaar «O» Dance Theatre Den haag bezoeken. Op speciaal verzoek van Carl Cox zelf, zullen ook dit jaar Steve Rachmad, Michel de Hey en Johan Cyber naast hem in de line-up staan.

Op 15 oktober is Carl Cox door het Engelse Muzik Magazine uitgeroepen tot ‘Best DJ of the year ’. Dit is een belangrijke titel aangezien de winnaars door de fans worden gekozen. De lezers van het eveneens Engelse DJ Magazine stemden ook massaal op Carl. Hij veroverde daarmee een achtste plek in de ‘DJ Mag Top 100’. Eerder dit jaar heeft Carl Cox zijn elfde compilatie uitgebracht onder de naam ‘Global’. Deze cd was wederom een enorm succes. De afgelopen jaren heeft Carl Cox over de hele wereld opgetreden. Hij was onder andere te zien in Zuid-Afrika, Azië, Amerika en door heel Europa.

Sinds 2000 is het een traditie voor ‘Coxy’ geworden om eens per jaar, in december, langs te komen bij «O» Dance Theatre. Hij heeft sinds 2000 altijd met Michel de Hey, Steve Rachmad en Johan op dezelfde avond gedraaid. Dat beviel hem en het publiek uitstekend.

Zaterdag 14 december gaan de deuren om 23.00 uur open. Kaarten kosten in de voorverkoop € 23,- (excl. administratiekosten) en zijn verkrijgbaar bij Ticketservice. Naast Ticketservice zijn kaarten ook te koop in Den Haag bij Rhythm Import en Midtown Records, in Leiden bij Cyber Records en in Rotterdam bij Outland Records. Aan de deur kosten kaarten € 27,-. Voor meer informatie, kijk op de internetsite van «O» Dance Theatre, www.eau.nl.

(toegevoegd:04-12-2002/14:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws