Xelleration + WIN!!!

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
headlines

zo nu en dan krijgen wij persberichten uit het mooie zuiden, zo hebben we deze spoedprijsvraag binnen gekregen voor de echte stampers onder ons!


Na vijf edities Xelleration in Belgi gehouden te hebben, vond Dance Code het tijd om Xelleration in een nieuw jasje te steken. Xelleration zal van locatie verhuizen naar de Platte Zaal te Maastricht, hier waar het allemaal begon met Trancemania. De eerste nieuwe editie zal plaats gaan vinden op vrijdag 6 december 2002.
Als organisatie hebben we gekozen voor de Platte Zaal in Maastricht, hier kan lekker ongestoord geblazen worden met hoge decibels wat goed past bij dit concept. Ook de bereikbaarheid en de mogelijkheid tot uitbreiding gaan er op vooruit met deze nieuwe locatie. Xelleration zal garant staan voor een mix van de beste old school en hardstyle.
De line up liegt er dan ook niet om, de volgende namen staan op het programma tijdens de eerste nieuwe editie in de Platte Zaal: Paul Elstak
Vince
Pavo
Panic
MC Ruffian
Mol
Extreme A
Jochem
Pita
Punisher Deze letterlijke en figuurlijke KNALLER mag je zeker niet missen! Voorverkoop start vanaf maandag 11 november '02.
Kaarten   11 euro excl. fee) bij de bekende voorverkoopadressen in Zuid-Limburg. Meer info? www.dancecode.nl WIN!!
-------------------------
Natuurlijk kan je bij ons gastenlijstplaatsen winnen, het enige wat je hoeft te doen is het antwoord op de volgende vraag mailen naar info@designisfunky.com en misschien win jij 1 van de 4 (+ 1) gastenlijstplaatsen!

Vraag:
wanneer was de vorige Xelleration?


(stuur het antwoord voor 6 december op)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws