Erick E en Benny Rodrigues zaterdag in Winkel van Sinkel

Partyscene Redactie | 27 november 2002
headlines



De combinatie van Erick E en Benny Rodrigues hebben we nl. nog niet mee mogen maken in de Winkel van Sinkel en het ziet er naar uit dat dit ook niet vaker zal gebeuren op een reguliere zaterdag (vanaf 1 januari 2003 gaat Erick E nl. een vast koppel vormen met Eric de Man op de eerste zaterdag van de maand). Nieuwsgierig naar deze combinatie zijn we wel.

Erick E, een van de bekendste nederlandse DJ's, is al jaren een rots in de branding op de laatste zaterdag van de maand in de Winkel van Sinkel. Gevierd om zijn energieke stijl van draaien weet hij als geen ander keer op keer de dansvloer op zijn kop te zetten.
Het jaar 2002 kan in de Winkel van Sinkel gekenmerkt worden als het jaar van Benny Rodrigues. En niet alleen in de Winkel van Sinkel, maar heel Nederland en Belgie heeft Benny Rodrigues leren kennen. En Benny Rodrigues heeft niet alleen een energieke draaistijl, Benny Rodrigues is gewoon een brok energie. En dat weet hij op een enthousiaste manier over te brengen op het publiek.

Als extra heeft de organisatie besloten om (indien er genoeg animo is vanuit het publiek) nog even intiem door te gaan in de benedenruimte. Dit gaat door tot maximaal 07.00 uur. Even voor de duidelijkheid: Dit is GEEN afterparty, maar een extra voor de bezoekers. Er is daarom ook geen entree na 04.00 uur.

Open van 00.00 til 05.00 (wie weet tot 07.00)
Admission Euro 12,50 / leden Euro 10,-

Club Risk @ de Winkel van Sinkel
Winkel van Sinkel
Oudegracht 158 (ingang a/d werf)
Utrecht

(toegevoegd:27-11-2002/11:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws