Reactor en Sound Architecture slaan handen weer ineen

Partyscene Redactie | 27 november 2002
headlines


De Now zaal zal in het teken staan van techno. Daar zullen Adam Beyer, Marco Carola, Speedy J en Joachim acte de présence geven. De Wow zaal zullen de bezoekers getrakteerd worden op Detroit georiënteerde house en techno. Met Octave One (live) en Lorne ‘KSR’ Burden is deze Amerikaanse stad goed vertegenwoordigd. In de aanloop naar dit fantastische evenement zal Partyscene gedurende twee weken de headliners eruit lichten. Daarnaast zullen er diverse prijzen door middel van een prijsvraag worden verloot.
Deze week staan Marco Carola, Speedy J en Jori Hulkkonen centraal.

MARCO CAROLA
Deze man uit Napels is een van de meest succesvolste Italiaanse dj’s en producers wereldwijd. Hij heeft met diverse producties op zijn labels Design Music en 1000 Imprint een stempel gedrukt op de hedendaagse technoscene. Met zijn meest recente album ‘Open System’ heeft hij een dijk van een album geproduceerd, waarvoor in menig platenkoffer lange tijd een plaatsje was ingeruimd.

SPEEDY J
We hoeven weinig meer te vertellen over deze Rotterdams technotrots. Na de release van zijn succesvolle album ‘Loudboxer’ heeft Jochem Paap de gehele wereld afgereisd om zijn sound te verkondigen. Overal heeft hij opgetreden, behalve in Rotterdam. 6 december zal hij dus voor de eerste keer het album ‘Loudboxer’ live ten gehore brengen in zijn geboortestad.

JORI HULKKONEN
Vaste bezoekers van de ON avonden in Off – Corso hebben al twee keer de eer gehad deze zeer talentvolle dj en producer te mogen aanschouwen. Het is een genot te horen hoe hij diverse stijlen fuseert. Van deephouse tot Detroit house, techhouse en zelfs electro komt voorbij. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Laurent Garnier hem strikte voor zijn F-Comm label. Ondertussen heeft hij al vier albums op dit label uitgebracht, waarvan de laatste (Different) een paar maanden geleden. Naast zijn werk voor F-Comm scoorde hij samen met Tiga een wereldwijd met ‘Sunglasses at night’.

Speciaal voor Partyscene geeft Reactor/ Sound Architecture het volgende weg:

- 3X2 toegangskaarten.
- Promo 12” van Jori Hulkkonen (F-Comm)
- Speedy J – Loudboxer album
Het enige dat je hoeft te doen is naar de rubriek "WINNEN" te gaan en de vraag te beantwoorden.

(toegevoegd:27-11-2002/10:13)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws