Report: Qlubtempo is stoer

Partyscene Redactie | 25 november 2002
headlines


Vanavond was het 'Italy VS Holland’ in area 1 met de Italiaanse Mauro Monaci, Panic Machine en Technoboy tegen de Nederlandse Hardstyle helden Luna, Pila en Isaac.
Area 2 was omgetoverd tot the Dutch Bass met Haze & Abyss, Ard und Jorn, Pavo en The Beholder. In area 3 mocht Sunny D de hele nacht solo knallen en area 4 was voor de rookies.

Jammer genoeg net Isaac moeten missen. Deze dj staat altijd garant voor een pompende set met veel eigen producties. Het mocht de pret niet drukken want, er stond ons nog veel meer hardstyle geweld te wachten deze avond. Bijvoorbeeld de italiaanse Panic Machine die een ietwat wisselvallige set wist neer te zetten. Vage getripte vent overigens om bezig te zien achter de draaitafels. Hij had rommelige overlopen en ook nog eens het ongeluk dat de stroom een keer uitviel. Hij mixte veel hardstyle met hardtrance.Technoboy had het zelf ook erg naar z’n zin (als je begrijpt wat ik bedoel). De gespierde goodlooking Italianboy ontpopte zich tot een waar duiveltje achter de wheels of steel. Zij uitbarstingen tijdens de breaks richting het publiek waren soms bijna een beetje scary.

(toegevoegd:25-11-2002/10:33)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws