Ziekte, ziekte en afgelastingen…

Partyscene Redactie | 22 november 2002
headlines
De griep hangt als een donkere schaduw over onze redactie heen. Jullie vertrouwde content manager zit snotterend thuis op de bank. Noodgedwongen wordt zijn taak nu waargenomen door een stelletje amateurs. Maar vrees niet, beste lezer: we doen ons uiterste best om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden van de laatste nieuwtjes. Helaas natuurlijk ook waar het negatieve nieuwtjes betreft.

Niet alleen onze redactie is getroffen door het heersende griepvirus, ook enkele van onze meest geliefde artiesten hebben het flink te pakken. Op zich niet zo ernstig, ware het niet dat zij ons allen dezer dagen met een verschijning op verschillende podia hadden moeten verblijden. Gisteren al bereikte ons het bericht dat Dutch Dimension is afgelast, omdat een paar van Tom Holkenorgs lievelingsspeeltjes uit zijn productiehok waren ontvreemd. Hoewel niet bevangen door een griepvirus, is Tom hier zoals begrijpelijk goed ziek van. Wij voelen uiteraard met hem mee en balen van het feit dat het kaartje nu onaangeroerd in de la zal blijven liggen, naast helaas nog een ander kaartje voor een muzikaal hoogstaand avondje. Roni Size zegde zijn dj-set die gisterenavond in de Melkweg zou plaatsvinden af. Ook Roni heeft het flink te pakken. Het mysterieuze virus is niet overgewaaid van de Britse eilanden naar Frankrijk.

Thomas Bangalter heeft nogal een drukke tijd achter de rug en is als gevolg daarvan oververmoeid geraakt. Zijn agency in Londen meldde onlangs dat hij al zijn optredens voor de rest van 2002 heeft moeten afzeggen. Het Belgische Pay&Go Groovecity zal het morgenavond dus helaas ook zonder de mysterieuze verschijning van de illustere Daft Punker moeten stellen.

Wij wensen iedereen, onze rots in de branding Mathijs van de Pol in het bijzonder, beterschap toe. Tom, Roni, Thomas: Veel sterkte toegewenst. Kom gewoon binnenkort nog eens langs.

(Toegevoegd:22-11-2002/12:30)


Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws