Subunited in Paradiso met oa Adam Freeland en Tim Simenon

Partyscene Redactie | 18 november 2002
headlines


Subunited heeft het weer voor elkaar, deze keer hebben ze het beste van toen en nu...

Grote Zaal:
Adam Freeland zal als de beste van nu (voted best breakbeat dj door Carl Cox) laten horen waar breakbeats naar toegaan de komende tijd, met zijn label "Marine Parade" en zijn mix cd's: Costal Breaks, Tectonics en On-Tour heeft hij al bewezen altijd te gaan voor de beste grooves en de strakke producties. Achter de drie decks is hij pas echt in zijn element en zal hij ook deze keer voor de SubUnited een 3 uur exclusieve set draaien die bol staat van House, Breakbeats en Funk!. Hij zal worden bij gestaan door Chamelian van SubUnited.

Kleine Zaal:
Tim "Bomb the Bass" Simenon zal als beste van toen (pionier van electronische dance) laten horen dat hij het nog lang niet verleerd is en ook verder is ontwikkeld, na zijn grote hits op 16 jarige leeftijd in eind jaren 80 met o.a. : Beat Dis, The Air You Breathe en Bug Powder Dust heeft hij niet meer stil gezeten en heeft in die tijd samen gewerkt met o.a. : DK (Ninja Tune), J Saul Kane (aka Depth Charge), Neneh Cherry & Björk. Nu runt hij zijn eigen label "Electric Tones" en brengt daar zijn eigen tracks op uit en daarnaast werkt hij erg veel als internationaal Dj en Remixer. Zijn stijl is nog steeds funky breaks met veel samples en natuurlijk alle klassiekers! Hij zal worden bij gestaan door Rombout van SubUnited.

Balkon:
"K-Tel Revival" met Dj's Mulat & Something Enders, bekend van de memorabele K-Tel avonden in het Ketel-huis op het Westergasfabriek terrein, maar ook van Club Bongo en Acid Disco, Toppers van toen en nu!!

Als extra hebben we een concert in de kleine zaal van "The Faint" + "Radio 4", getipt als een "next best thing" - Live Indie Electronica uit New York -

Presale: Amsterdam: Paradiso, 150 larger Postoffices, TicketLijn, Killa Cutz, Vaaghuyzen, Boudisque, Get Records, Club Wearhouse, Greenhouse Effect. Rotterdam: Triple Vision. Utrecht: Twist 'n' Shout.

Wil jij kans maken op een plek op de gastenlijst? Ga dan naar de winnen rubriek en klik op tickets.

(toegevoegd:18-11-2002/17:12)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws