Luke en Benny rocken Off Corso

Partyscene Redactie | 18 november 2002
headlines

De Off Corso heeft zo in de loop van zijn bestaan al aardig wat leuke en muzikaal zeer goede avonden gehad. Grootheden als Derrick May maken hun opwachting in een van Rotterdams beste clubs maar ook jong talent krijgt er de kans. Afgelopen zaterdagavond was het de beurt aan twee jonge en zeer getalenteerde dj’s van Nederlandse bodem. Benny Roderiques en Laidback Luke waren de hele avond te vinden achter the wheels of steel. Met een solo en een back to back optreden zouden deze twee gasten de hele Off Corso laten schudden.

Bij binnenkomst was Benny al bezig met zijn solo performance. De jonge Rotterdammer die steeds meer tot de gevestigde orde van de Nederlandse dancescene gaat horen begon lekker funky. Hij kreeg het publiek meteen lekker mee en kon zodoende wat uitbouwen met iets diepere platen. Heel af en toe kwam er een foutje voorbij maar zoals altijd werkte hij deze weer op een leuke manier weg.

Om twee uur begon Laidback Luke aan zijn set. Met heerlijke house kreeg ook Luke het publiek met zich mee. Natuurlijk zat iedereen te wachten op het back to back optreden van deze gasten want al meerdere keren is gebleken dat de samenwerking van Benny en Luke niet alleen goed klinkt maar ook nog eens super is om naar te kijken. Maar voordat het zover was deed Laidback Luke nog iets opvallends. Midden in zijn set gooide de in Manilla geboren DJ er een paar R&B platen doorheen van onder andere Missy Elliot en Busta Rhymes en het publiek ging echt uit ze dak.

Om drie uur begon het back to back optreden en je kon zien dat ze er zin in hadden. Bij de eerste plaat bliezen ze al gelijk bijna de boxen uit hun voegen en het zou eigenlijk alleen maar gekker worden. Alles kwam eigenlijk aanbod. Speedy J kwam voorbij, eigen producties van Luke als Rocking with the best en Popmusic maar ook verschillende house en techno klappers als Geatex van Umek en noem eigenlijk maar op.

Het publiek vond het duidelijk super gaaf en de twee mannen achter de draaitafels hadden het zichtbaar ook naar hun zin. Blijft super om te zien dat er twee gasten staan op te treden en dat ze zelf ook staan te genieten. Dit brengt toch net even dat kleine beetje extra om de avond tot een topavond te maken!

Tekst: Jerry, Zoetermeer

(toegevoegd:18-11-2002/10:35)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws