Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 16 november 2002
headlinesDarren Emmerson en Tim Deluxe zullen de “Underwater Records” New Yearsparty hosten vanuit de Sheffieldse club “BED”. Na dit oud en nieuw feestje houdt Emmerson het vier maanden voor gezien wat dj´en betreft. Zo kan hij zijn volledige aandacht vestigen op het afmaken van zijn solo album dat in de zomer van 2003 uit zal komen.

James Zabiela is Sacha´s Protégé. Op 29 november zal hij als gast dj optreden in Steve Lawlers “Harlem Nigh Club”. Sacha pikte hem op toen hij van Lee Burridge een mixtapes kreeg waarop de skills van de jonge man te beluisteren waren. De 22 jarige jongen weet op spectaculaire wijze techhouse met breakbeats te mixen en ziet een glansrijk dj carrière tegemoet. Naast Steve Lawler en Sander Kleinenberg is James al exclusief te boeken bij Excession, Sacha´s bookingsagency.

“100th Window” wordt de naam van het nieuwe Massive Attack album. Aan het album hebben o.a. Damon Albam, Sinead ´O Conner en Horace Andy meegewerkt. De eerste single wordt “Special Cases” en zal in februari 2003 verschijnen.


Op 13 januari 2003 zullen Layo & Bushwacka een speciale instrumentale versie van “Love Story” uitbrengen. Wat de track zo speciaal maakt zijn de vocalen die de heren van Kings of Tomorrow´s “Finaly” gebruikt hebben. De track zal echter gewoon “Love Song” heten in plaats van “Finally”. Uiteraard zullen er van deze versie ook remixes op komen te staan van Tim Deluxe, Stanton Warriors en Layo & Buschwacka zelf.


Carl Cox zal op het Boxing Day evenement in de Engelse "Turnmails" een exclusieve 7 uurs set spelen. Naam van het gebeuren zal Coxing Day heten. Op zaterdag 15 december is Cox te zien en te horen de Haagse «O». Michel de Hey, Steve Rachmad en Johan Cyber doen met hem mee.

(toegevoegd:16-11-2002/12:44)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws