Exeption, de uitzondering op de regel

Partyscene Redactie | 15 november 2002
headlines


Op zaterdag 16 november a.s. tussen 23:00 en 06:00 uur, wordt onder het toeziend oog van pers, vips en publiek een nieuwe clubavond gepresenteerd op een nieuwe locatie in Westzaan.

Een uitzondering op de regel is Exeption zeker, want naast de hedendaagse gebruikelijke formule om trance, techno en hardhouse te programmeren op de zaterdagavond, (voor clubs meest commerciële avond) komt men in Westzaan met iets verfrissends, eigentijds en stijlvol. Groovy, Soulful Uplifting house zijn de opzwepende klanken die je op deze clubavond in extase zullen voeren.

Voor de spectaculaire opening op 16 november zijn niemand minder dan Roog, Ricky Rivaro, Natarcia en DJ Madskillz gerekruteerd. Zelfs aan internationale allure ontbreekt het niet en maakt vanuit de Verenigde Staten Lil’l Louis (French Kiss, Diamond Records NYC) zijn opwachting.

Speciaal overgekomen uit Ibiza, voor deze opening is Afrodita. Wie ooit in de Pacha op Ibiza geweest is zal haar kennen als een van de meest indrukwekkende entertainers ter wereld.

Exeption
Overtoom 67 te Westzaan
Entree €16,- (geen voorverkoop)
Voor meer info: www.exeption.com.

(toegevoegd:15-11-2002/14:36)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws