Innercity roept een Volksrepubliek uit

Partyscene Redactie | 13 november 2002
headlines



Het is zeker leuk wat ID&T bedacht heeft om het mega-event Innercity onder de aandacht te brengen. Op 21 december wordt Innercity in de Amsterdamse Rai gehouden en de gedachte dat deze stad wel eens uit zou kunnen groeien tot een staat, lijkt de leidraad van de campagne te zijn.
Er zijn filmpjes waarin verwezen wordt naar de Russische president Poetin die zijn bezoek aan Nederland verplaatst om bij Innercity te kunnen zijn en het artwork (flyers e.d.) is in de sfeer van het Oostblok tijdens de Koude Oorlog uitgevoerd. Bovendien is er een oude marketingtruc uit de kast gehaald waarbij bezoekers wordt opgeroepen een Innercity poster voor het raam te hangen. Worden ze gespot door de ‘komrads’ (lees: ID&T medewerkers) dan maakt de posterhanger kans op een gratis kaartje, drankjes en eten. En waar kennen we deze actie nog van? Juist. Van de introductie van de Mitsubishi Carisma die enkele jaren geleden tot een volgeplakt land met autoposters leidde. Enkele gelukkigen wonnen toentertijd een auto.
Op Innercity draaien o.a. Kevin Saunderson, Marco V., Umek, Laidback Luke en Dave Clark. Kaarten voor het feest op 21 december kosten € 47,50. Meer info via de website.

(toegevoegd:13-11-2002/12:05)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws