ON has landed @ de Rechter

Partyscene Redactie | 11 november 2002
headlines

Het concept blijkt niet alleen een succes te zijn in Rotjeknor, maar ook het feestpubliek in “Eindhoven De Gekste” is helemaal weg van ON. Het lijkt erop dat eindelijk het punt bereikt is dat de vele zuidelijke TRANSHANS® feesten ingeruild worden voor de zoveel betere randstadfeesten.

De juiste partypeople, sublieme DJ’s en een stevige dosis aan Tech-House waren o.a. de factoren die het feest naar zijn climax brachten. Naast Pauli was DJ Remy degene die zaal 1 voor zijn rekening nam. In zaal 2 waren de heren Benny Roderigues en Laidback Luke te bewonderen. Dit duo liet een meesterlijke back-to-back set zien, niet met één, nee.. ook niet met twee, maar met VIER platenspelers. Door de vele overgangen en technische hoogstandjes wisten deze twee jonge “vinylgoden” ervoor te zorgen dat menig Brabander (zoals we in de lichtstad zeggen) keihard uit zijn dak ging.

In de toekomst zal de organisatie van ON meerdere keren terugkomen naar het zuiden om hun staaltjes wederom te vertonen in de Rechter. We kunnen haast niet wachten!!!!!!!!!!

Tekst&Foto’s (volgen nog deze dag!): Adrian Djamchidi

(toegevoegd:11-11-2002/10:04)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws