Weekend-up-2-date

Partyscene Redactie | 11 september 2002
headlines



M1 is een nieuw concept dat plaats zal vinden in Manchester, Engeland. Kick-off van het eerste feest is op 31 december. Er zullen die avond in totaal twintig dj´s aan deck staan. Bevestigde namen zijn tot nu toe: DJ Sneak, Kerri Chandler, Marshall Jefferson, Robert Owens, ATFC, Knee Deep, Rick Bonetti en Andy Price. Dit is het eerste evenement uit een grote reeks die door heel het land op gebruikelijke en ongebruikelijke plekken gehouden zullen worden.


Yves de Ruyter, Misja Helsloot, Bas en Ram en Stephen zijn slechts enkele namen uit een reeks dj´s die op zaterdag 16 november zullen verschijnen op High Energy. De Zaanse Hemkade biedt onderdak aan dit feest.

Hiphopformatie Run-DMC houdt op te bestaan. Afgelopen woensdag hebben de twee overgebleven leden van de groep in New York bekend gemaakt niet meer op te willen treden zonder Jam Master Jay. Jay werd vorige week in een New Yorkse opnamestudio om het leven gebracht.

Paul Oakenfold gaat op tournee en komt op zijn trip niet naar Nederland. Paul zal een groot aantal Amerikaanse en Engels steden aandoen. Hij zal uitgebreide trackversies van “Bunka” spelen. Oakie wordt hierin geheel bijgestaan door een live band.


De nummers zijn klaar. De muzikanten staan te springen om live op te treden. De eerste boeking is gepland. Maar de vijf mans band bestaande uit: Quinten de Rozario: Draaitafels, Jessie K: Vocalen, Patries B: toetsen, Herald Moors: Gitaar en Etienne: Trompet, heeft nog geen naam. Zelf heeft het gezelschap tot nu de namen Quintens Band / Gang Of Five / Sum Agent bedacht. Het oordeel over deze namen is een matig ‘zo zo’. De lezers van Partyscene.nl mogen een betere naam verzinnen. De meest originele wordt beloond met exclusieve kaarten voor het spetterende Las Palmas oud & nieuw feest waar ook Victor Coral, Ramon e.a. zullen schitteren.

Stuur je suggestie nu naar [URL1] met als subject "Bandnaam".

(toegevoegd:09-11-2002/11:20)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws