The Matrixx organiseert herdenking gedode portier

Partyscene Redactie | 11 juli 2002
headlines


Vorige week zaterdagnacht werd Eddie van den Akker samen met een collega neergeschoten bij de deur van de Nijmeegse disco The Matrixx. Hij overleefde het niet, zijn collega is opgenomen op de Intesive Care.

Aanstaande zaterdag 9 november zal de uitvaartdienst voor Eddie van den Akker worden gehouden. Na deze uitvaart zal The Matrixx van 16.00 tot 18.00 haar deuren open houden voor iedereen die Eddie wil herdenken. Hier zal ook een condoleanceregister aanwezig zijn. Voor alle gasten en clubgangers zal ‘s avonds vanaf 22.00 uur The Matrixx geopend zijn. Op deze avond zal rond middernacht een minuut stilte worden genomen ter nagedachtenis aan Eddie en om Jeroen extra kracht te geven voor een voorspoedig herstel.

The Matrixx is middels het openbaar vervoer goed te bereiken. Per trein, Station Dukenburg is op loopafstand. Ook vanaf het centraal-station is The Matrixx met stadsbussen te bereiken.
Mocht men toch met de auto komen is er voldoende parkeergelegenheid aan de Neerbosche weg. Vanaf deze parkeerplaats gaan er gratis shuttle-bussen naar The Matrixx.

(toegevoegd:07-11-2002/10:29)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws