Triple Club Risk

Partyscene Redactie | 31 oktober 2002
headlines



Westbam behoort zonder twijfel tot een van de grootheden in techno land. Samen met de Amerikaanse pioniers: Juan Atkins, Derrick May, Underground Resistance & Kevin Saunderson, was hij erbij vanaf het prille begin in Duitsland. Met dr.Motte stond hij aan de wieg van de Duitse Dancescene. Maximilian Lenz (aka Westbam) begon met draaien in 1983. Hij was een fan van de Electrosound van rapper AfriKa Bambaataa. De droom om met hem samen een nummer te maken kwam uit in 1998. De sound die daaruit voort is gekomen wordt door hun ook wel TECHNOELECTRO genoemd. Naast dj’en is Westbam ook bekend als: producer – met vele klassiekers op zijn naam - , labeleigenaar (Lowspirit), oprichter Mayday en een van de gezichten achter de love parade

Jamie Anderson zal voor Club Risk verschijnen in Utrecht en Eindhoven. Wederom in Eindhoven voor hun maandelijkse avond in de Rechter. Voor deze editie zal de Engelse tech-house topper JAMIE ANDERSON achter de draaitafels opduiken. Na eerdere wervelende dj-sets op verscheidende festivals, en op RiskMore in Augustus, werd het tijd de dj, producer op onze avonden in Utrecht en Eindhoven te programmeren.

Jamie Anderson behoort tot een van de tech-house pioneers van Engeland. Jamie staat bekend om zijn diverse dj-sets, zijn producties op het gerenommeerde NRK, en op zijn eigen label; Artform. Geïnspireerd door hip-hop, acid house en de opkomende club scene, begon Jamie met promoten van avonden in een en rond zijn geboortestad Bristol. Simultaan begon hij met produceren. Hedendaags draait Jamie Anderson over de gehele wereld – van Ibiza tot aan Sao Paulo - , en heeft hij zojuist nummers geremixed van oa: moodIIswing, Nick Holder en de Hacker.

In eindhoven staat naast Jamie Anderson, Richard in zaal 001. In zaal 002 wordt zoals gewoonlijk meer voor de “diepte’ gekozen met dit keer Bart Thimbles (Theraphy rec) en Ros. In Utrecht wordt Jamie anderson ondersteund door Laxroix.

De week erop – 9 november 2002 - staat een andere techno/tech-house grootheid op het programma: de Franse top-jock JACK DE MARSEILLE !

Ga naar ‘Winnen’ en zorg dat jij op de gastenlijst komt voor Westbam in Amsterdam en Jamie Anderson in Utrecht en Eindhoven!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws