Transistor met Speedy J., Charles Siegling (Technasia) + Noes

Partyscene Redactie | 30 oktober 2002
headlines


Speedy J. doet de titel van zijn recente album alle eer aan: ‘Loudboxer’ beukt en ramt als een mokerhamer. Dit is techno met een harde ‘K’ en voorzien van ingenieuze elementen en momenten. Speedy J. alias Jochem Paap stond aan de wieg van dat genre.

Charles Siegling is de Europese helft van het technocollectief Technasia. Amil Khan uit Hong Kong vormt de andere helft. Siegling, Fransman, is een expert als het om elektronische muziek gaat. De eerste reeks nummers zoals ‘Descent’ en ‘Hydra’ stonden al snel op het repertoire van internationale toppers als Laurent Garnier, Dave Clarke en Sven Väth. Het debuutalbum kon niet lang meer op zich laten wachten en in 2001 zag ‘Future Mix’ het uiteindelijk daglicht in Europa.

Future Mix is ook de naam van een Chinese radioshow dat door Charles en DJ Michael Nee werd gepresenteerd. Meer dan 60 miljoen mensen konden Future Mix beluisteren. Siegling laat op het recente ‘Plus 01’ horen waarom hij een van de toppers in het genre is. Dat mixalbum, met nummers van onder meer Adam Beyer, Phuture 303 en Ben Sims, werd in Peking opgenomen.

Vrijdag 1 november 2002,
aanvang/zaal open 22.00
entree € 15,00 (+ € 2,95 servicekosten in de vvk)
www.013web.nl

volgende Transistor:
vrijdag 27 december, met Billy Nasty + Acid Junkies (live)

(toegevoegd:30-10-2002/12:37)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws