Nep-medewerker 538 ontvreemd exclusieve set DJ Tiesto

Partyscene Redactie | 28 oktober 2002
headlines



De man heeft naar alle waarschijnlijkheid geweten dat een koerier het zou komen brengen voor de uitzending van Van Diepens Dance Department, die avond. De man heeft bij het hek van Radio 538 staan wachten en aan de koerier gevraagd of hij de set van DJ Tiesto kwam brengen. Onder het valse voorwendsel dat hij de producer van Wessel van Diepen zou zijn heeft hij de DAT in ontvangst genomen en is er daarna mee vandoor gegaan.

Het produktieteam van Van Diepens Dance Department begon onraad te ruiken toen de set er om vier uur ‘s middags nog niet was en nam kontakt op met het koeriersbedrijf. Zij wisten te melden dat de DAT afgeleverd was aan ene Dennis Vet en dat deze persoon er ook voor getekend heeft. Echter, Dennis Vet is de echte producer van Wessel van Diepen.

Eerder deze week is ook de auto van Dennis Vet opengebroken, waarbij alleen een tas met spullen werd meegenomen. Het vermoeden is er dat de dader er al langere tijd op uit is geweest om deze set van DJ Tiesto te bemachtigen.

Radio 538 zal in eerste instantie intern onderzoeken hoe de informatie over de komst van de koerier heeft kunnen uitlekken en of iemand de bewuste persoon heeft zien staan bij het hek.

(toegevoegd:28-10-2002/10:07)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws