12 uur Armin van Buuren in «O» Den Haag

Partyscene Redactie | 25 oktober 2002
headlines


De echte Armin van Buuren fans mogen deze avond niet missen. Armin's optreden zal live worden uitgezonden op radio 538 tijdens Partynight! Dus mocht het niet lukken om naar «O» Dance Theatre te komen, zet dan in ieder geval de radio aan.

Armin behoort tot de absolute wereldtop; hij werd dit jaar uitgeroepen tot één van de beste deejays ter wereld door het Engelse DJ Magazine en ook in de Amerikaanse deejay charts is de Nederlander populair. Daar staat hij op de 14e plaats. Hij heeft inmiddels in meer dan 25 landen zijn sets laten horen en deze maand is hij onder meer te vinden in Australië, Engeland en Amerika. Naast zijn optredens is Armin hard aan het werk in de studio om in navolging van zijn vier compilatie CD’s zijn allereerste solo album op te nemen.

Armin van Buuren in overigens niet de enige deejay die in «O» Dance Theatre lange sets draait. Ook deejays als Tiësto, Carl Cox en Jean hebben er sets gedraaid van meer dan 6 uur lang. Carl Cox zal in december voor het derde achtereenvolgende jaar naar «O» Dance Theatre komen.

(toegevoegd:25-10-2002/13:55)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws