Reactor & Sound architecture spannen samen de technoboog

Partyscene Redactie | 24 oktober 2002
headlines


Sound-architecture is een Rotterdamse organisatie die in samenwerking met Silly-Symphonies wekelijks de clubavond 'ON' organiseren in 'Off-Corso'. De verwachting was dat het 'Awakenings' druk zou zijn op deze N&W vrijdagavond, maar het bleek rustiger(gelukkig niet zo warm en hutjemutje).Waarschijnlijk kwam dit door het Amsterdam Dance-event.
De line-up was natuurlijk al bekend, maar nu nog de tijden!

De timetable was op card gezet en bij entree uitgedeeld.Heel handig voor het zaal-hoppen! Bij binnenkomst om half 1 waren in 'Now' Joachim en K.cee nog in de battle en in 'Wow' liet Aril Brikha een live-set horen. Aardig wat frequente N&W-bezoekers kwamen ook een kijkje nemen en moesten toch wel wennen aan de muziekstijl. Ze waren dan ook blij dat er afwisseling van zaal was. Mede door deze people was het techno-publiek van deze avond wel een wat meer trendy geheel.
Na de battle kregen we Claude Young te horen, die duidelijk een andere draaistyle hanteerde dan de Europeanen!

Het vele 'van de hak op de tak'-gespring en gescratch begon menigeen toch al heel snel te irriteren. In 'Wow' liet volgens de timetable, Billy Nasty op zich wachten, maar dat is helemaal goedgekomen. Billy gooide er een 'special electro-set'uit, met duistere/zwarte/vage invloeden.

Zeker iets heel anders! Vervolgens in de andere zaal was de meerderheid heel blij met de komst van Pascal F.E.O.S.! Die je een heerlijke harde trance liet ondergaan ! De aankleding was overigens helemaal techno en toegewijd aan Reactor en Sound-Architecture.
De bijbehorende visuals waren in handen van 'vent 65'. En toen was het tijd voor Technasia !Wat een geknal, je oren vielen er bijna af,wat een loudness! Het ging maar door, helemaal top!Je had niet eens in de gaten dat het alweer bijna half 7 was geworden en dus tijd voor de uitgang. Echt lang hoeven we niet te wachten op de next episode: 6 december, met o.a. Adam Beyer en Marco Carola!

Tekst:Brenda Godin

(toegevoegd:24-10-2002/14:49)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws